Köszöntjük a GEOBIL weboldalán!

Társaságunkat a GEOBIL Építőipari, Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaságot 2004-ben alapítottuk.

A cég profilja elsősorban építőipari munkák generál kivitelezése. Tevékenységeink közé tartozik továbbá, építőipari beruházások szervezése, kivitelezések projektmenedzseri szolgáltatásainak ellátása.

Generál kivitelezési munkákat az elmúlt években országosan, többségében közületekben végeztünk, de komplett lakóépületeket is megvalósítottunk. Cégünk számos gyógyszertárat épített, illetve újított fel, ezért a generál kivitelezésben e téren nagy tapasztalattal rendelkezik, ezen túl több referenciával rendelkezünk szállodai kivitelezések, valamint egyéb iroda és üzlethelyiségek teljes körű megvalósításáról is.

Főbb megrendelőink voltak az elmúlt években az UNIPATIKÁK gyógyszertár lánc, a Duna Szálloda Zrt. BUDAPEST MARRIOTT HOTEL, és a Tiger-Ker Kft. SPAR Partner.

Társaságunk a vállalt generál munkáinak megvalósításába folyamatosan bevon többéves kapcsolat alapján, olyan szakipari partnereket, amelyek a feladat típusához és méretéhez igazodva a határidőre történő megvalósításhoz megfelelő erőforrásokat biztosítanak. Rendelkezünk saját telephellyel, rakodó és földmunka gépekkel, teherautókkal és a magasépítési munkák elvégzéséhez szükséges kisgépekkel.

Az építőipari munkavégzésünkhöz szükséges jogosultságokkal folyamatosan rendelkezünk, MKIK nyilvántartás, a Magyar Mérnöki Kamaránál vezetett Felelős műszaki vezetői és Műszaki ellenőri jogosultság. Cégünk folyamatos építési-szerelési felelősségbiztosítás mellett dolgozik.

Megrendelőink igényéhez alkalmazkodva maximális odafigyeléssel látjuk el a ránk bízott feladatokat. A referenciáinkhoz hasonló típusú és méretű elvégzendő munkákkal kapcsolatban örömmel várjuk megkeresésüket.

Céljaink:

Megrendelőink építőipari szolgáltatási igényeinek teljes körű kiszolgálása, elsődleges szempontként kezelve a szerződésben vállalt határidő betartását és műszaki tartalom megvalósítását. 

Munkavégzésünk során folyamatosan gondoskodunk arról, hogy Megbízónknak ne legyenek a kivitelezéssel kapcsolatban az általa vállaltakon túl egyéb terhei, továbbá a megvalósítás menete ütemezett, kiszámítható legyen és a munka versenyképes költségen készüljön el.

error: Content is protected !!